Pozovite nas: +381 65 99 77 585 | E-mail: office@pisanjecv.com |

Profesionalni CV

  • 02. Oktobar, 2015.
  • Admin
Profesionalni CV

Profesionalno pisanje CV-a, tim konsultanata iz ProFectum-a pruža korisnicima preko 15 godina. Bez obzira kojom se branšom bavite, koje ste obrazovanje stekli ili kojim veštinama vladate, vaš CV mora da vas realno opiše. Mi smo tu da vašu biografiju profesionalno sistematizujemo i na pravi način istaknemo vaše znanje i veštine.

Svakako je važna i estetska strana koja vaš CV čini profesionalno grafički standardizovanim. Usluga obuhvata pisanje CV-a (Curriculum Vitae), poslovne biografije na srpskom jeziku, opciono kao dodatna mogućnost, prevod na engleski, nemački, francuski, portugalski, kineski i španski.

Dosadašnje iskustvo nam govori da nijedna poslovna biografija nije ista, niti bi to trebalo da bude. U tom smislu i naš honorar zavisi od niza faktora kao što su: stručna sprema, dodatno neformalno obrazovanje, radno iskustvo, projekti na kojima ste učestvovali, konkursi na kojima najčešće učestvujete i sl. Visina honorara za CV na srpskom jeziku podeljena je u tri grupe, a kako sledi:

I grupa

U ovoj grupi je izrada CV-ja za kandidate na početku karijere. Podrazumeva standardno dizajniran dokument koji sadrži sve potrebne elemente. Komunikacija sa kandidatom je elektronska i putem telefona.
Honorar je u rasponu od 50-80 evra u dinarskoj protivvrednosti

II grupa

Kandidati iz ove grupe su najbrojniji u našoj dosadašnjoj praksi. Kandidati koji iza sebe imaju određenu poslovnu karijeru, dodatno neformalno obrazovanje i konkurišu na srednje i više menadžerske pozicije. Komunikacija se obavlja uglavnom elektronski i putem telefona, ali po potrebi i uživo u vidu sastanka.
Honorar je u rasponu od 80-150 evra u dinarskoj protivvrednosti
.

III grupa

Ova grupa kandidata zahteva, uz sve gore navedene aktivnosti za II grupu, dodatno angažovanje stručnih konsultanata. Ovoj grupi uglavnom pripadaju kandidati koji konkurišu na visoke i top pozicije.
Honorar je počev od 150 evra u dinarskoj protivvrednosti.

Uputi zahtev