Pozovite nas: +381 65 99 77 585 | E-mail: office@pisanjecv.com |

Pisanje CV-a

Vaš završeni CV dostavlja vam se u dva formata, .doc i .pdf
Vreme izrade zavisi od više faktora. Pomenućemo samo neke: Tip CV-a (pogledajte stranice, Moj prvi CV i Profesionalni CV); Obimnost materijala; U koliko se jezičkih verzija piše; Brzina dostavljanja potrebnog materijala od strane klijenta; U praksi vreme izrade kreće se između 2 i 7 dana.
Naš honorar se plaća na račun ProFectum-a. Za državljane Srbije u dinarima, za ostale u evrima. Po pravilu, utvrđena visina honorara se uplaćuje 50% pre započinjanja izrade, a 50% nakon završenog CV-a. Za iznose ispod 50 evra, upaćuje se celokupan iznos pre započinjanja izrade.

Web CV

Vašu urađenu .html prezentaciju kompresujte u .zip format i pošaljite je na e-mail: office@pisanjecv.com
Web CV baza je prostor na našem sereveru koji je opredeljen za vaše prezentacije i omogućava njieno prisustvo i vidljivost 24/7 na internetu.
Posle odobrenja od strane administratora vaš Web CV će biti postavljen u Web CV bazu i od tog trenutka je vidljiv na internetu. Poslaćemo vam web adresu vaše prezentacije, kako biste mogli da je po sopstvenom nahođenju koristite. Promene možete samostalno da radite, a izmene ili nova rešenja možete po istoj proceduri da šaljete kao i prilikom prvog upisa. Dozvoljeni broj promena za besplatno članstvo je 3(tri) puta u periodu od 12(dvanaest) meseci.